Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ 4-1

Μήττας - Ξάνθος ...64 γκολ άθροισμα μαζί

Ήταν ο τελευταίος αγώνας του Κτηνοτροφικού  , για να στεφθεί  και επίσημα πρωταθλητής   , με μια μεγαλειώδη και επιβλητική εμφάνιση , και νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Βατολάκκου με 4-1.Ο Κτηνοτροφικός επέβαλε από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό του χάνοντας πάρα πολλές και κραυγαλέες ευκαιρίες  , αλλά βρέθηκε να χάνει 0-1, αλλά ισοφάρισε με το τέλος του ημιχρόνου. Η νίκη ήρθε πολύ φυσιολογικά , αφού στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή του κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα . Στο τέλος όλοι πανηγύρισαν το πρωτάθλημα που ήρθε για πρώτη φορά για την ιστορία του συλλόγου. Η απονομή του πρωταθλήματος θα γίνει σε ένα φιλικό αγώνα που θα γίνει σύντομα. Τα γκολ σήμερα πέτυχαν οι Κολέτσος , Ξάνθος , Μήττας και ένα αυτογόλ.

Κ Τ Η Ν Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Κ Ο Σ  
Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η Σ 2011-12

Το φίλμ του αγώνα:
  • Στο 17΄το 0-1 , με δυνατό σουτ του Οδυσσέα Στεφόπουλου  , και λάθος του Γούναρη που φάνηκε πως ήλεγχε την μπάλα .
  • Στο 40΄διπλή ευκαιρία με τον Μήττα στην αρχή και τον Κολέτσο στην συνέχεια που δοκίμασαν τα άριστα αντανακλαστικά του Τσακστάρα.
Στο 44΄θα φύγει μόνος ο Κολέτσος και θα πλασάρει για το 1-1.

  • Στο 55΄φοβερό γκολ του Ξάνθου για το 2-1 με καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής. Προτότυπος ο τρόπος πανηγυρισμού του γκολ χορεύοντας Ζεμπεκιά στο κέντρο του γηπέδου , έχοντας γύρω του όλους τους συμπαίκτες να τον παίζουν παλαμάκια  και να του δίνουν ρυθμό.
  • Στο 57΄με δυνατό σουτ ο Μήττας έξω από την περιοχή θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 3-1.
  • Στο 90΄ο Κύρου ο Βασίλης  θα προλάβει τον Ξάνθο και με αυτογκόλ θα γράψει το τελικό 4-1.

Ο τελευταίος αγώνας με τον Κτηνοτροφικό του Ντοβατζίδη....εμείς τον θέλουμε

Η ΚΑΛΗΡΑΧΗ αγωνίστηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Γούναρης Κώστας 2.Παπαστεργίου Στέλιος  , 3. Κωστόπουλος Άρης, 4.Κολέτσος Γιάννης (46΄Χαντάβας Κώστας), 5.Ρόβας Γιώργος, 6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος ,  7. Ντοβατζίδης Κώστας (80΄Τασιούλας Αχιλέας) 8.Τσιάρας Ηλίας, 9.Μήττας Ευάγγελος (90΄Αμπατζιάδης Γιάννης), 10.Τσαπατσάρης Μάικ , 11. Αμπατζιάδης Γιάννης (46΄Ξάνθος Γιάννης)



Ο ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: (Προπονητής Λάλος Χρήστος)
1.Τσακστάρας Κώστας , 2.Κεντεμποζίδης Εύμορφος (61΄Μιχαηλίδης), 3.Καραγκιόζης , 4.Τζήκας , 5.Ευθυμιάδης , 6.Παπαδόπουλος Κώστας , 7.Γεωργιάδης , 8.Benis , 9. Κοτσατίσογλου , 10. Μαγιάννης Στέλιος ©(64΄Ζούρτος), 11.Στεφόπουλος Οδυσέας


Το πρώτο γκολ με τον Κολέτσο

Η Ζεμπεκιά του Ξάνθου μετά το 2ο γκολ

Ο αγώνας μόλις έληξε και τα πανηγύρια των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ αρχίζουν


......Ο   Λ    Ε Ε Ε .....

........Ο  Λ  Ε  Ε  Ε  Ε.......


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου