Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 3-1

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ διπρόσωπος σήμερα 

Ο Κτηνοτροφικός έκανε ότι ήταν δυνατόν , και ότι περνούσε από το χέρι του για να χάσει έναν αγώνα , που φαινόταν από το πρώτο λεπτό να τον καθαρίσει πολύ εύκολα. Αλλά αν χάνεις ευκαιρίες που δεν χάνονται , και στο τέλος οι αμυντικοί σου δίνουν ασιστ στους αντίπαλους επιθετικούς  , παθαίνεις αυτό που συνέβη . Ο Κτηνοτροφικός είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο  , όπου και προηγήθηκε  , αλλά το στο δεύτερο ημίχρονο έπαθε καθίζηση στην απόδοση με βασικό ίσως λόγω την αποχώρηση του κορυφαίου Βανδή και του επίσης πολύ καλού Πολύζου . Ο Βατόλακκος παρουσίασε την γνωστή μαχητική ομάδα με…… την υπερβολική γκρίνια του πάγκου , και της εξέδρας , αλλά εδώ φταίει και ο διαιτητής που κάθεται και τους ανέχεται.
Να συγχαρούμε την οικογένεια του Νίκου Τόλη , του προπονητού μας για την κορούλα που απέκτησε , να του ευχηθούμε να είναι γερή και υγιής και να την χαρούν με την ψυχή τους .

Προπονητής σήμερα ο ZAMA  NACO

Το φιλμ του αγώνα:
·         Στο 17΄ έξυπνη ασις του Βανδή στον Βλάχο , και αυτός εύκολα το 0-1.
Στο 30΄θα αποχωρήσει ο Βανδής με ζαλάδες από χτύπημα αντιπάλου στο κεφάλι

·         Στο 63΄ο Εμπρικίδης θα πραγματοποιήσει αποτυχημένη σέντρα η οποία κατέληξε στο ΄΄Γ΄΄ της εστίας του Κτηνοτροφικού για την ισοφάριση σε 1-1.
·         Στο 75΄ο DENIS θα σημειώσει ένα καταπληκτικό γκόλ με σούτ άπιαστο έξω από την περιοχή.
·         Στο 87΄ολέθριο λάθος του Καραπά , που σέρβιρε την μπάλα στον ΄΄Τζανή΄΄ Καραγιάννη , και αυτός δεν θα χάσει την ευκαιρία για το 3-1.


Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  αγωνίστηκε με τους:
1.Γούναρης Κώστας , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3.Πουρνάρας Γιάννης, 4.Πολύζος Κώστας (73΄Ζωγράφος) , 5. Καραπάς Νίκος, 6.Αμπατζιάδης Γιάννης) 7.Κωστόπουλος Άρης, 8.Βανδής Αργύρης (35΄Καραγιάννης Γκόγκος)  9.Μήττας Ευάγγελος (78΄Κολέτσος Γιάννης) , 10.Τσάγκας Γιώργος , 11.Βλάχος Δημήτριος (80΄Κολέτσος Γιάννης)

Ο Βλάχος θα πλασάρει τον Παπατσάνη για το 1-0

Ο ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ αγωνίστηκε με τους:
1.Παπατσάνης , 2.Εμπρικίδης , 3.Κεχαγιάς Κώστας ,4.Παπαηλίας Θοδωρής , 5.Αράπογλου,6.Παπαδόπουλος Κώστας , 7.Κοτζατίσογλου , 8.Sallo , 9.Αράπογλου Ι. ,10.Καραγιάννης Χ. (Τζανής) , 11.Denis Nionios


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ

30΄λεπτά πρόλαβε και έπαιξε ο Βανδής σήμερα;



Το 2-1 με τον DENIS

Κώστα ψηλά το κεφάλι
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου