Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΚΙΒΩΤΟΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 2-5

Σούλας Χρήστος , μπήκε στο 54΄και καθάρισε τον αγώνα
 Καλή η εμφάνιση του Κτηνοτροφικού σήμερα απέναντι στην αδύνατη φέτος Κιβωτό και φυσιολογική επικράτηση με το επιβλητικό 5-2. Ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο αφού δεν σταμάτησε να χιονίζει καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού , και ευτυχώς που δεν είχαμε κανένα τραυματισμό ποδοσφαιριστή . Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του αρχηγού μας Άγγελου Χαντάβα , και του Χρήστου Σούλα που συνοδεύτηκε με δύο γκολ , τα άλλα γκολ σημείωσαν οι Τσιάρας , Βλάχος και Παπαϊωάννου
Το φιλμ του αγώνα:
·        Μόλις στο 6΄ ο Παπαίωάννου θα εκμεταλλευτεί την γκέλα της άμυνας της Κιβωτού και με Ολύμπια ψυχραιμία θα πλασάρει τον ΄΄παρ΄ ολίγο ΄΄τερματοφύλακα του Κτηνοτροφικού Θοδωρή Αποστολίδη για το 0-1.
·        Στο 18΄ο Βλάχος θα βγεί μόνος με τον τερματοφύλακα της Κιβωτού , αλλά θα πλασάρει άουτ.
·        Στο 27΄ο Βλάχος από κοντά δεν θα αστοχήσει αυτή τη φορά και μετά από πολιορκία του Κτηνοτροφικού θα τελειώσει τη φάση για το 0-2.
·        Στο 43΄ο Ζάχαρης θα εξαπολύσει ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ και…..1-2.

·        Σαν να μην έφτανε αυτό στο 44΄ο Φωτιάδης θα ισοφαρίσει τον αγώνα με μακρινό πλασέ σε κενό τέρμα , αφού η μπάλα από σπόνδα θα βρεθεί μπροστά του μετά από απόκρουση
·        Στο 49΄ο Ξάνθος θα σημειώσει κανονικότατο γκολ , αλλά θα ακυρωθεί σαν οφσάιτ , σε άλλον ποδοσφαιριστεί πού δεν επηρέαζε την φάση!!!!!!
·        Στο 62΄ο Χρήστος Σούλας θα πλασάρει από μακριά για το 2-3. Στην φάση θα αποβληθεί ο Βασιλειάδης της Κιβωτού διότι απώθησε τον Σούλα.
·        Στο 70΄0 Τσιάρας θα ξεφύγει από δεξιά και το δυνατό σουτ-σέντρα δεν θα μπορέσει να αποκρούσει ο Παπαδόπουλος που θα στείλει τη μπάλα πιο βαθιά στα δίχτυα για τι 2-4.
·        Στο 73΄ο Σούλας και πάλι θα κλείσει το σκόρ  σε 2-5, με ωραία ενέργεια και πλασέ από μακριά .

·        Στο 76΄την θέση του Αποστολίδη που τραυματίσθηκε θα πάρει ο Sandri  με εσωτερική αλλαγή τερματοφύλακα
Το πρώτο γκολ ο Βαλάντης
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ με τους : Προπονητής Νίκος Τόλης

1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Τζάγκας Γιώργος  (80΄Σουρβάς Αθανάσιος) , 3.Γεωργίου Γιάννης, 4.Τερζής Μίμης 5.Παπαστεργίου Στέλιος 6.Ξάνθος Γιάννης ,7. Παπαϊωάννου Βαλάντης (75΄Μητρεητσές Βασίλειος)   8.Τσιάρας Ηλίας, 9.Πιπέργιας Στέλιος 10. Χαντάβας Άγγελος  , 11.Βλάχος Δημήτριος (54΄Σούλας Χρήστος)
Η επιστροφή του αρχηγού Άγγελου Χαντάβα
Η ΚΙΒΩΤΟΣ αγωνίστηκε με τους:

1.Αποστολίδης (76΄Noucha) , 2.Καλαϊτζίδης , 3.Βασιλειάδης , 4.Παπαδόπουλος Γ. , 5.Μπαχτσεβάνος , 6.Φωτιάδης (51΄Sandri) ,7.Πανταζής , 8.Χατζηγιετίμ , 9.Σούλας (56΄Κολέτσος Σάκης) , 10.Ζάχαρης , 11.Κολέτσος Νίκος

Μάχες στα χιόνια




Σιγά.......
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου