Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΟΧΩΡΙ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 4-5

Με φόντο τον χιονισμένο Όλυμπο
Πολύ ανώτερος ο Κτηνοτροφικός  , επιβλήθηκε δίκαια της συμπαθέστατης και καλής ομάδας του Νεοχωρίου με 4-5. Οι ΄΄Κτηνοτρόφοι΄΄  έδειχναν να υπερτερούν των ΄΄Γουρνακιωτών΄΄  σε όλα: τρεξίματα, ποιότητα, αποφασιστικότητα, προσωπικές μονομαχίες, διάθεση, ταχύτητα, καθαρό μυαλό, τακτική προσήλωση. Δεν νομίζω πως υπήρξε τομέας στον οποίο οι ποδοσφαιριστές του Νεοχωρίου απέδωσαν, έστω και στο ελάχιστο, καλύτερα από τους αντιπάλους τους.Τα γκολ του Κτηνοτροφικού πέτυχαν οι Σούλας (3) , Χαντάβας και Παπαϊωάννου.

Το φιλμ του αγώνα:
·        Μόλις στο 5΄το Νεοχώρι εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά , αδράνεια της άμυνας και από κοντά ο Καφετζής θα ανοίξει το σκορ σε 1-0.
·        Στο  13΄ ο Ρεβύθης τα υποπέσει σε πέναλτι το οποίο θα εκτελέσει ο Σούλας για να ισοφαρίσει σε 1-1.
·        Στο 27΄ο Ξάνθος θα βγάλει φανταστική μπαλιά στον Παπαϊωάννου , αυτός πέρασε και τον τερματοφύλακα και από μακριά θα πλασάρει για το 1-2.
·        Στο 30΄μετά από μια σπάνια καραμπόλα μέσα στην περιοχή του Κτηνοτροφικού  η μπάλα θα στρωθεί πάνω στην γραμμή στον Καφετζή Γιάννη  , ο οποίος εύκολα θα ισοφαρίσει σε 2-2.
·        Στο 45΄ο Χαντάβας με κεφαλιά μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Πολύζου θα γράψει το 2-3.

·        Στο 45+ ο Σταύρος θα κάνει την μοναδική γκέλα , γιατί σε όλο τον άλλο αγώνα κυριολεκτικά κατέβασε ρολά , την εκμεταλλεύτηκε ο Καφετζής για να τριπλασιάσει τα δικά του γκολ αλλά και του Νεοχωρίου και να ισοφαρίσει σε 3-3.
·        Στο 52΄ο Σούλας με μακρινό πλασέ θα κάνει το 3-4.
·        Πάλι ο Σούλας στο 55΄από κοντά με κεραυνό θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 3-5.

·        Στο 75΄ο Παπαστεργίου θα κάνει πέναλτι , θα το  εκτελέσει ο Ευαγγελόπουλος και θα γράψει το τελικό 4-5.
Τρία γκολ ο Σούλας σήμερα....όχι πως δεν το ξανάκανε
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)

1.Τσιουμπλίκας Σταύρος , 2.Τζάγκας Γιώργος, 3.Γεωργίου Γιάννης , 4.Πολύζος Κωνσταντίνος , 5.Παπαστεργίου Στέλιος , 6.Χαντάβας Άγγελος , 7.Τσιάρας Ηλίας , 8.Παπαίωάννου Βαλάντης ( 86΄Πιπέργιας Στέλιος) , 9.Σούλας Χρήστος (91΄Καραγιάννης Γιώργος) , 10.Ξάνθος Γιάννης , 11.Βλάχος Δημήτριος (65΄Τσαπατσάρης Μάικ)
Το ΝΕΟΧΩΡΙ αγωνίσθηκε με τους:(Προπονητής Μπόλης Τάκης)

1.Ρεβύθης Λουκάς , 2.Σαμαράς Γιάννης , 3.Ευαγγελόπουλος Δημήτριος , 4.Ζουπουνίδης Γιάννης , 5.Κύρκος Ανδρέας , 6.Σίμος Θωμάς , 7.Αποστόλου Παναγιώτης , 8.Σιόλας Γιάννης (75΄Καφετζής Βαγγέλης) , 9.Καφετζής Γιάννης , 10.Μπόλης Στέλιος (72΄Καφετζής Βάϊος) , 11.Σκόδρας Γιώργος (66΄Καφετζής Χρήστος)



Βαλάντης , μόλις σημείωσε το 3ο γκολ









Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου