Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 2-1

Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο σήμερα ο Κτηνοτροφικός  , μετριότατος στο δεύτερο , ουσιαστικά χάρισε την νίκη στον Βατόλακκο , αφού μπορούσε να καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι , αλλά η επιπολαιότητα στην κορυφή , οι πολλές απουσίες  (λόγω  Benfica) , και το τραγικό λάθος του διαιτητή στο πρώτο γκολ του Βατολάκκου δεν του το επέτρεψαν. Το μοναδικό και πανέμορφο γκολ σημείωσε ο Σούλας.
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 10΄ο Τσαπατσάρης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από αριστερά σέρβιρε στον Σούλα και αυτός με δυνατό πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ σε 0-1.
·        Στο 48΄ο Ντεμάι μέσα σε ένα ΄΄τσούρμο΄΄ συμπαικτών του  πήρε την κεφαλια η οποία κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.Στη φάση έγινε φάουλ στον τερματοφύλακα του Κτηνοτροφικού που δεν δόθηκε.
·        Στο 55΄ο Ζολώτας θα γράψει με πέναλτι το τελικό 2-1 , το πέναλτι κέρδισε ο Ασλανίδης ( Dragan) από τον Γεωργίου

·        Στο 85΄ο κορυφαίος ίσως της συνάντησης Τσαπατσάρης σε κενό τέρμα θα απολέσει μοναδική ευκαιρία .
Το γκολ του Σούλα
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)

1.Τσιουμπλίκας Σταύρος , 2.Σουρβάς Σάκης (55΄Βλάχος Δημήτριος) , 3.Γεωργίου Γιάννης , 4.Τζάγκας Γεώργιος , 5.Βανδής Αργύρης  , 6.Χαντάβας Άγγελος , 7.Καραγιάννης Γιώργος (Παπακώστας Στάθης) , 8.Παπαίωάννου Βαλάντης , 9. Τσαπατσάρης Μάϊκ  , 10.Ξάνθος Γιάννης  ,11.Σούλας Χρήστος





Μόλις έχασε μοναδική ευκαιρία ο Μάικ
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου