Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 3-1 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ)

Στα κακά του χάλια το γήπεδο
Και τώρα στον ΤΕΛΙΚΟ με τα ΄΄Αεράτα ΄΄.  Μετά από απουσία ενός έτους ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ξανά στον τελικό μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στην Δήμητρα  , που προηγήθηκε στον αγώνα  , αλλά στο τέλος παραδόθηκε μέσα στον βούρκο του ΔΑΚ Γρεβενών  , στις ορέξεις του Κτηνοτροφικού , που από το πρώτο λεπτό έδειξε πως αυτόν τον αγώνα δεν θα τον έχανε  με τίποτα . Τώρα  στον τελικό θα αντιμετωπίσει τα ΄΄Αεράτα΄΄ , και ελπίζουμε να πάρει το κύπελλο , και να μην  έχει την τύχη που είχε απέναντι στον Πυρσό από τον οποίο έχασε πριν  δύο χρόνια με 1-0.Τα γκολ πέτυχαν οι Χαντάβας , Πιπέργιας (MVP του αγώνα ) και ο Καραπάς.
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 11΄ο Οδυσσέας Στεφόπουλος θα σταθεί τυχερός αφού μετά το σουτ που έκανε η μπάλα προσέκρουσε σε παίχτη του Κτηνοτροφικού πήρε παράξενη τροχιά και κρέμασε τον τερματοφύλακα του Κτηνοτροφικού Τιουμπλίκα.
·        Στο 18΄ο Τσαπατσάρης θα εξαπολύσει μονοκόμματο σουτ , αλλά ο Μπαράκας εντυπωσιακά θα διώξει στη γωνία του σε κόρνερ.

·        Στο 20΄ο δαιμόνιος σήμερα Πιπέργιας θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον Τσιρώνη , το πέναλτι που κέρδισε θα εκτελέσει ο Χαντάβας για να ισοφαρίσει σε 1-1.
·        Στο 67΄ ο Στέλιος Πιπέργιας  με κοντινό πλασέ θα κάνει το 2-1.
·        Στο 78΄ο Νίκος Καραπάς με δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή θα γράψει το τελικό 3-1.
·        Στο 80΄ο  Σταύρος Τσιουμπλίκας βελτιώνοντας την απόδοσή του από αγώνα σε αγώνα , θα αποκρούσει μοναδικό τετ-α-τετ.

·        Στο 91΄ο Ξάνθος θα σημείωνε  το γκολ της χρονιάς όταν το ανάποδο ψαλίδι που πραγματοποίησε έφυγε μόλις άουτ.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)

1.Τσιουμπλίκας Σταύρος , 2.Κωστόπουλος Άρης (46΄Ξάνθος Γιάννης) 3.Γεωργίου Γιάννης , 4.Πολύζος Κώστας , 5.Παπαστεργίου Στέλιος , 6.Χαντάβας Άγγελος , 7.Τσιάρας Ηλίας (61΄Καραπάς Νίκος) , 8.Παπαίωάννου Βαλάντης , 9. Τσαπατσάρης Μάϊκ,  , 10.Πιπέργιας Στέλιος 11.Βλάχος Δημήτριος (46΄Σούλας Χρήστος)
Η ισοφάριση με τον Χαντάβα




Το 2ο γκολ ο Στέλιος Πιπέργιας


Ο Νίκος Καραπάς το 3ο γκολ








Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου