Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΟΧΩΡΙ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 5-2 (ΚΥΠΕΛΟ)

Σε έναν επεισοδιακό αγώνα  με πολλές δυνατές μονομαχίες , πολλές κίτρινες και δύο κόκκινες κάρτες  για την ομάδα μας  , με ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι άλλαξαν φανέλες από την μια ομάδα στην άλλη  , ο Κτηνοτροφικός γνώρισε βαριά ήττα από το Νεοχώρι και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου με το βαρύ σκορ 5-2.Αγγελος Χαντάβας και Ρόβας Ντίνος βρήκαν απέναντί τους  τα αδέρφια τους πρώην ΄΄Κτηνοτρόφους΄΄ Κώστα Χαντάβα και Ρόβα Γιώργο .Τα γκολ για τον Κτηνοτροφικό πέτυχαν οι Χαντάβας Άγγελος και Μήττας Βαγγέλης.
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 31΄ο Γεωργίου θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα..κόκκινη.
·        Στο 35΄ο Ευαγγελόπουλος από φάουλ ανύπαρκτο που έδωσε ο διαιτητής  λίγο έξω από την περιοχή ,θα στείλει τη μπάλα στο ΄΄Γ΄΄ της εστίας του Τσιουπλίκα  και θα κάνει έτσι το 1-0.
·        Στο 41΄αναγκαστική αλλαγή για τον Κτηνοτροφικό ο Πιπέργιας στη θέση του τραυματία Τσαπατσάρη.
·        Στο 42΄τετ-α-τετ με τον  Παναγιώτου  , που απώλεσε την ευκαιρία γιατί βιάστηκε να σουτάρει.

·        Στο 62΄ο Τζανής θα κάνει θέατρο μέσα στην περιοχή σε μαρκάρισμα του Πολύζου , θα κερδίσει πέναλτι και ο Ευαγγελόπουλος θα γράψει το 2-0
·        Στο 69΄ο Τσιουμπλίκας θα σταματήσει σε πρώτη φάση τον Τζανή , αλλά ο επερχόμενος Λιάκος θα γράψει εύκολα το 3-0.
·        Στο 75΄έγινε η φάση του αγώνα. Σε μια προστινή μπαλιά ο Τζανής σε καταφανέστατη θέση οφσάιτ , έκανε κίνηση μπρος την μπάλα , ο λάισμαν σήκωσε την σημαία , και όλοι σταμάτησαν .Ήρθε όμως ο Σίμος από πίσω πήρε την μπάλα και την έβαλε γκολ , αφού ο διαιτητής δεν σφύριξε…ήταν το 4-0. Ο Πολύζος διαμαρτυρήθηκε και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.
·        Ο Μήττας με πλασέ στο 80΄θα κάνει το 4-1.
·        Το 5-1 στο 90΄ ο Βαγγέλης Καφετζής με μακρινό σουτ αφού λύγισε τα δάχτυλα του Τσιουμπλίκα.

·        Τ0 τελικό 5-2 θα κάνει ο Άγγελος Χαντάβας , με σουτ μετά από κόρνερ του Τσιάρα.
















Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου