Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 3-2

 Με δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα εμφανίστηκε ο Κτηνοτροφικός σήμερα . Στο πρώτο ημίχρονο σκιά του εαυτού του και αρκετά καλός στο δεύτερο . Πλήρωσε όμως από το πρώτο ημίχρονο τα τραγικά του έως γελοία λάθη στην άμυνα  , και στο δεύτερο που έβαλε τη μπάλα κάτω , αν και έπαιζε με δέκα παίχτες λόγω της ανόητης ενέργειας του Γεωργίου να χτυπήσει αντίπαλο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου , δεν πρόλαβε να επανορθώσει. Τα δύο γκολ σημείωσε ο Βαγγέλης Μήττας

Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 9΄δυνατό σουτ του Δρούγα  έξω από την περιοχή , μόλις άουτ.
·        Στο 25΄μετά από σωρεία λαθών στην άμυνα ο Κυριαζίδης  θα εκμεταλλευτεί την ολιγωρία και με κοντινό πλασέ θα διπλασιάσει τα γκολ για την Παλιουριά.
·        Στο 43΄ο Σαμαράς με διαγώνια μακρινή μπαλιά από τη μια γωνία του γηπέδου στην άλλη , θα βρει μόνο του τον Πετσιδήμο και αυτός χωρίς αντίπαλο θα κάνει το 3-0.

·        Στο 44΄ο Γεωργίου θα κερδίσει φάουλ… και πήγε ανεξήγητα και χτύπησε τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή… .φυσικά δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.
Γιαννάκη πρόσεχε.....ανεπίτρεπτο αυτό που έκανες
·        Στο 58΄ο Μήττας   με διαδοχικές προσποιήσεις άδειασε όλη την άμυνα και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 3-1.
·        Στο 60΄ο Βανδής πήρε την μπάλα από την άμυνα τους πέρασε όλους και εξαπέλυσε κεραυνό έξω από την περιοχή…. ελάχιστα άουτ.
·        Στο 66΄η σέντρα του Τσιάρα στην περιοχή θα σταματήσει με χέρι αμυντικού , το προφανές πέναλτι θα μετουσιώσει σε γκολ ο Μήττας για το τελικό 3-2.


Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους (Προπονητής Τόλης Νίκος):

1.Παπατσάνης Θεοχάρης    , 2.Καραγιάννης Μανόλης   , 3.Γεωργίου Γιάννης ,  4.Σουρβάς Σάκης, 5. Βανδής Αργύριος, 6.Τσιάρας Ηλίας, 7.Παναγιώτου Ανδρέας  , 8. Βλάχος Δημήτριος (76΄Δήμουλας Ευθύμης) , 9.Ρόβας Ντίνος , 10. Μήττας Ευάγγελος, 11.Δρούγας Βαγγέλης.
Η ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ αγωνίσθηκε με τους:
1.Ρίβας , 2.Τσίπης , 3.Κατής , 4.Παπακωνσταντίνου , 5.Γκουντούλας , 6.Κακούσιος , 7.Κουτούλας , 8.Κυριαζίδης , 9.Πετσδήμος , 10.Σαμαράς Χρήστος , 11Κερασίδης.





Προσπάθησε ο Μήττας... αλλά η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου