Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-1

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
Πολύ δυνατός αγώνας σήμερα στον Βατόλακκο με τους πρωτοπόρους  του πρωταθλήματος , μεταξύ δύο ομάδων με εντελώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού . Ο Βατόλακκος στηρίζεται στην δύναμη  απεναντίας ο Κτηνοτροφικός στην τεχνική . Τελικά η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα αφού και οι δύο ομάδες έχασαν πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες , και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα , και τυχεροί ήταν οι πάρα πολλοί  φίλαθλοι που  παρακολούθησαν τον αγώνα  και  απόλαυσαν πολύ όμορφο θέαμα. Το μοναδικό γκολ του Κτηνοτροφικού σημείωσε ο Ρόβας Ντίνος στο 78΄που μπήκε σαν χρυσή αλλαγή στο 65΄.
ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ
Το φιλμ του αγώνα:
·        Μόλις στο 3΄μόνος ο Μήττας…άουτ.
·        Στο 7΄τετ-α-τετ ο Μήττας …κόρνερ.
·        Στο 15΄δυνατό σουτ έξω από την περιοχή , αποκρούει ο τερματοφύλακας του Βατολάκκου , από κοντά ο Πολύζος με κεφαλιά…άουτ.

·        Στο 45΄μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή του Κτηνοτροφικού , τελευταίος κάτοχος ο Ζάχος Καρτσιούνης θα μπει με την μπάλα στα δίχτυα για το  1-0. 
Ηλίας Τσιάρας ....ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
·        Στο 54΄ο Νιόνιος για τον Βατόλακκο από μισό μέτρο θα στείλει τη μπάλα το κάθετο δοκάρι.
·        Στο 78΄μετά από εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του Δρούγα , στην πορεία της μπάλας ο Ντίνος Ρόβας θα εκτελέσει χωρίς να σταματήσει τη μπάλα για το τελικό 1-1.

·        Στο 85΄θα αποχωρίσει τραυματίας ο Αργύρης Βανδής  , και η ομάδα μας θα αγωνισθεί με δέκα παίχτες τα τελευταία λεπτά αφού είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές. Να ευχηθούμε  περαστικά στον στυλοβάτη της άμυνάς  μας
O ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους (Προπονητής Τόλης Νίκος):

1.Δικταπανίδης Ανέστης (Tefo)    , 2.Καραγιάννης Μανόλης  , 3.Χριστούλης Νίκος ,  4.Δρούγας Βαγγέλης  , 5. Βανδής Αργύριος, 6.Τσιάρας Ηλίας  7.Πολύζος Κώστας , 8. Παναγιώτου Ανδρέας  , 9.Τσαπατσάρης Μάϊκ  (74΄Καραγιάννης Γκόγκος),10. Μήττας Ευάγγελος (83΄Βλάχος Δημήτριος) , 11.Παπαμιχαήλ Ανδρέας (65΄Ρόβας Ντίνος)
Ο ΒΑΤΟΛΚΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους (Προπονητής Λάλλος Χρήστος):
1.Κοτίτσα Μ. , 2.Τέγος , 3.Οκουτσίδης , 4.Ζέρβας , 5.Παπαηλίας Θεόδωρος , 6.Κοτζατίσογλου Σοφ. , 7. Κοτζατίσογλου  Άγγελος , 8.Denis , 9. Μπιζιώτας ,10.Καρτσιούνης Ζάχος (64΄Ασλανίδης Draggan) , 11.Hohxa .






Ρόβας Ντίνος ...έσωσε την παρτίδα στο 78΄

Το χειρότερο.....ο τραυματισμός και η αποχώρηση του  Αργύρη Βανδή στο 85΄

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

1 σχόλιο: