Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 3-2

 Με δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα εμφανίστηκε ο Κτηνοτροφικός σήμερα . Στο πρώτο ημίχρονο σκιά του εαυτού του και αρκετά καλός στο δεύτερο . Πλήρωσε όμως από το πρώτο ημίχρονο τα τραγικά του έως γελοία λάθη στην άμυνα  , και στο δεύτερο που έβαλε τη μπάλα κάτω , αν και έπαιζε με δέκα παίχτες λόγω της ανόητης ενέργειας του Γεωργίου να χτυπήσει αντίπαλο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου , δεν πρόλαβε να επανορθώσει. Τα δύο γκολ σημείωσε ο Βαγγέλης Μήττας

Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 9΄δυνατό σουτ του Δρούγα  έξω από την περιοχή , μόλις άουτ.
·        Στο 25΄μετά από σωρεία λαθών στην άμυνα ο Κυριαζίδης  θα εκμεταλλευτεί την ολιγωρία και με κοντινό πλασέ θα διπλασιάσει τα γκολ για την Παλιουριά.
·        Στο 43΄ο Σαμαράς με διαγώνια μακρινή μπαλιά από τη μια γωνία του γηπέδου στην άλλη , θα βρει μόνο του τον Πετσιδήμο και αυτός χωρίς αντίπαλο θα κάνει το 3-0.

·        Στο 44΄ο Γεωργίου θα κερδίσει φάουλ… και πήγε ανεξήγητα και χτύπησε τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή… .φυσικά δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.
Γιαννάκη πρόσεχε.....ανεπίτρεπτο αυτό που έκανες
·        Στο 58΄ο Μήττας   με διαδοχικές προσποιήσεις άδειασε όλη την άμυνα και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 3-1.
·        Στο 60΄ο Βανδής πήρε την μπάλα από την άμυνα τους πέρασε όλους και εξαπέλυσε κεραυνό έξω από την περιοχή…. ελάχιστα άουτ.
·        Στο 66΄η σέντρα του Τσιάρα στην περιοχή θα σταματήσει με χέρι αμυντικού , το προφανές πέναλτι θα μετουσιώσει σε γκολ ο Μήττας για το τελικό 3-2.


Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους (Προπονητής Τόλης Νίκος):

1.Παπατσάνης Θεοχάρης    , 2.Καραγιάννης Μανόλης   , 3.Γεωργίου Γιάννης ,  4.Σουρβάς Σάκης, 5. Βανδής Αργύριος, 6.Τσιάρας Ηλίας, 7.Παναγιώτου Ανδρέας  , 8. Βλάχος Δημήτριος (76΄Δήμουλας Ευθύμης) , 9.Ρόβας Ντίνος , 10. Μήττας Ευάγγελος, 11.Δρούγας Βαγγέλης.
Η ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ αγωνίσθηκε με τους:
1.Ρίβας , 2.Τσίπης , 3.Κατής , 4.Παπακωνσταντίνου , 5.Γκουντούλας , 6.Κακούσιος , 7.Κουτούλας , 8.Κυριαζίδης , 9.Πετσδήμος , 10.Σαμαράς Χρήστος , 11Κερασίδης.





Προσπάθησε ο Μήττας... αλλά η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΚΑΡΠΕΡΟ 5-0

Ονειρική η σημερινή εμφάνιση του Κτηνοτροφικού ,όλοι τους ήταν καταπληκτικοί , δεν άφησαν κανένα περιθώριο ελπίδας στους αντιπάλους   , οι πάρα πολλές ελλείψεις δεν φάνηκαν σε καμία περίπτωση, και η συντριβή για το συμπαθέστατο Καρπερό ήταν μια πάρα πολύ φυσιολογική εξέλιξη. Μια άμυνα από γρανίτη και μια επίθεση φωτιά θα μας κάνουν θα θυμόμαστε για καιρό την καταιγιστική αυτή εμφάνιση . ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ . Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Μήττας (2) , Βάχος    , και Ντίνος Ρόβας (2)
Έτσι....να χαμογελάς!!
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 9΄ο Ρόβας θα φύγει από αριστερά και θα σερβίρει στον Μήττα και αυτός εύκολα θα ανοίξει το σκορ σε 1-0.
·        Στο 50΄ο Ντίνος Ρόβας από κοντά θα διπλασιάσει τα γκολ για το 2-0.
·        Στο 73΄ο Μήττας θα πραγματοποιήσει εξαιρετική ενέργεια και θα βγάλει την ασιτ για τον Βλάχο και αυτός αφού θα περάσει και τον τερματοφύλακα θα γράψει το 3-0.
·        Στο 74΄με περίτεχνη ενέργεια ο  Μήττας  θα αφήσει στον Ρόβα και αυτός θα πλασάρει για το 4-0.

·        Στο 78΄ ο Μήττας θα κλείσει με ένα φανταστικό γκολ , αφού με ένα ασύλληπτο σουτ σημάδεψε έξω από την περιοχή το ΄΄Γ΄΄ της εστίας του Καρπερού για το τελικό 5-0.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους (Προπονητής Τόλης Νίκος):
1.Μαργαρίτης Χαράλαμπος    , 2.Καραγιάννης Μανόλης   , 3.Γεωργίου Γιάννης ,  4.Χριστούλης Νίκος, 5. Βανδής Αργύριος, 6.Καραγιάννης Γεώργιος (79΄Δήμουλας Ευθύμης), 7.Παναγιώτου Ανδρέας (79΄Σαμαράς Γιάννης) , 8. Βλάχος Δημήτριος (75΄Ελεύθερος Γεώργιος) , 9.Ρόβας Ντίνος , 10. Μήττας Ευάγγελος, 11.Δρούγας Βαγγέλης.
Ρόβας Ντίνος - Μήττας Ευάγγελος ...από δύο γκολ σήμερα

Το ΚΑΡΠΕΡΟ αγωνίσθηκε με τους :
1.Κυρατλίδης , 2.Roci Mario , 3.Παπαγεωργίου Ευθύμιος (10΄Παπαδόπουλος Χαρ.) , 4.Κατσικάς Στ. , 5.Λάμαρης Γεω. , 6.Δούμας Ευρ. , 7.Παπατσάνης Παρ. , 8.Κατσικάς Αχ. ,9.Τσέλα , 10.Κουντούλας , 11.Παπαθεοδώρου.










Κορυφαίος. Χριστούλης Νίκος


Στέλιο περαστικά σε περιμένουμε παντοδύναμο!!!


ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Μας κάνατε χαρούμενους σήμερα!!!

Που αν επιτρέπεται αφιερώνεις το γκολ Μήτσο;

Μήττας Ευάγγελος.....ασταμάτητος
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΣΕΙΡΗΝΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 2-3

Ο κ.Θάνος διαιτητής superleague σήμερα στον αγώνα
 Μεγάλη νίκη του Κτηνοτροφικού σε έναν αγών ακατάλληλο για καρδιακούς , αφού η εξέλιξη του αγώνα  ήταν εντυπωσιακή . Ο Κτηνοτροφικός χωρίς να έχει την κατοχή της μπάλας  , δημιουργούσε περισσότερες ευκαιρίες από το Σειρήνι , και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο . Στο δεύτερο συνέχισε να χάνει κραυγαλέες ευκαιρίες , και επειδή η μπάλα…. τιμωρεί με γκολ στο 86΄, και 87΄το Σειρήνι ισοφάρισε . Την παρτίδα έσωσε στο 89΄ο Μήττας για το τελικό 2-3.Τα άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Ρόβας Ντίνος που είχε και δύο δοκάρια.
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 15΄κοντινή κεφαλιά του Ρόβα , η μπάλα στην εξωτερική του κάθετου δοκαριού και άουτ.
·        Στο 28΄ο Σουρβάς έφυγε ταχύτατα από δεξιά , την κατάλληλη στιγμή έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Ρόβα  , και αυτός με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ σε 0-1.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΗΡΑΧΙΩΤΙΚΟ ΓΚΟΛ , ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΡΑΧΙΩΤΕΣ.
·        Στο 42΄εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Γιάννη Βαζάκα έξω από την περιοχή , η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

·        Στο 45΄συνεργασία για σεμινάριο από Μήττα – Παπαμιχαήλ –Ρόβα , με τον τελευταίο αποδέκτη να πλασάρει και να κάνει το 0-2.
·        Στο 81΄κεραυνός του Ρόβα έξω από την περιοχή , η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
·        Στο 85΄ο Μήττας θα βγάλει μόνο του τον Βλάχο  , έτοιμο γκολ , αλλά η μπάλα στα ύψη .
·        Στο 86΄άστοχη έξοδο του Τσιουμπλίκα  , και ο Βαζάκας με κεφαλιά από κοντά θα μειώσει σε 1-2.
·        Στο 87ό Κουκουτσέλας από κοντά θα φέρει τα πάνω κάτω και θα ισοφαρίσει σε 2-2.

·        Στο 89΄όμως κόρνερ με τον Παπαμιχαήλ , κεφαλιά ο Μήττας και το τελικό 2-3.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους (Προπονητής Τόλης Νίκος):

1.Τσουμπλίκας Σταύρος   , 2.Σουρβάς Σάκης  , 3.Γεωργίου Γιάννης ,  4.Χριστούλης , 5. Δρούγας Βαγγέλης, 6.Πιπέργιας Στέλιος, 7.Παναγιώτου Ανδρέας (80΄Σαμαράς Γιάννης) , 8.Τσιάρας Ηλίας (55΄Βλάχος Δημήτριος) , 9.Ρόβας Ντίνος , 10. Μήττας Ευάγγελος, 11.Παπαμιχαήλ Ανδρέας.
Το ΣΕΙΡΗΝΙ αγωνίσθηκε με τους (Προπονητής Τσιάτσιος Γιώργος):
1.Ρεβύθης Λουκάς , 2.Γράβαλος , 3.Καλογερόποθλος , 4.Ασλανίδης (73΄Φαρμάκης) , 5.Τζιούφας , 6.Σαλόχι , 7.Κόνι , 8.Κολέτσος , 9.Βαζάκας ,10.Πατσιαρίκας (46΄Τσιάτσιος Γιώργος) , 11.Κουκουτσέλας

Να μάθεις εσύ να χτυπάς τους αντιπάλους...










Ο Γκόγκος κλείνει συμφωνία για προπονητής της Αμυγδαλιάς...


Τσιουμπλίκας Σταύρος...κορυφαίος σήμερα

THE END
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ