Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΓΑΡΟ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 2-1

Οι παράγοντες σήμερα ήταν περισσότεροι από τους παίχτες
 Τελικά ο Κτηνοτροφικός έχει πρόβλημα με τις πολλές απουσίες  , και αν συνεχίσει έτσι θα έχει μεγάλο πρόβλημα.  Σήμερα δεν είχε ούτε μία αλλαγή να κάνει…έτσι χάνεις και από τους χειρότερους, έχασε ακόμα και από το μετριότατο Μέγαρο και να δούμε πότε θα κάνει την πρώτη νίκη στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του. Αυτοί που έπαιξαν τα έδωσαν όλα , έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά απ΄΄ότι φαίνεται αυτό δεν αρκεί…..για να συνέλθουμε λίγο…..



Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 18΄θα γίνει το 1-0 για το Μέγαρο όταν ο Βλέτσος  πλαγιοκόπησε την άμυνά μας από αριστερά έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας , εκεί πετάχτηκε ο Κώστας Βασιλόπουλος για να ανοίξει το σκορ σε 1-0.

·        Στο 20΄θα ισοφαρίσει ο Πολύζος , όταν δέχθηκε πάσα – κεφαλιά μέσα στην περιοχή από τον Τόλη και με δυνατό σουτ θα γράψει το 1-1.
·        Στο 53΄φοβερό σουτ του Βλάχου θα αποκρούσει στη γωνία του ο Καλύβας.
·        Στο 74΄μπαλιά του Τόλη στον Βλάχο , πλασέ του τελευταίου , μόλις άουτ.

·        Στο 78΄με αυτογκολ του Δρούγα , μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή ,θα γίνει το τελικό 2-1.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους:(Προπονητής Τόλης Νίκος)

1.Δικταπανίδης Ανέστης , 2. Τόλης Νίκος , 3.Πολύζος Κώστας , 4.Τσιοπλής Κωνσταντίνος  , 5.Δρούγας Βαγγέλης  , 6.Παπατσάνης Κρέων , 7.Σουρβάς Σάκης, 8.Τσαπατσάρης Μάικ , 9.Δήμουλας Ευθύμιος (84΄Μαργαρίτης Χάρης) , 10.Βλάχος Δημήτριος , 11.Ρόβας Ντίνος 
Το ΜΕΓΑΡΟ αγωνίσθηκε με τους:
1.Καλύβας , 2.Καλιώτας , 3.Βασιλόπουλος Κ. , 4.Τζιαμπίρης , 5.Ζιάκας  Χ. , 6.Καρανάσιος Δ. , 7.Χαχάνι ,8.Βλέτσος , 9.Ζιάκας , 10.Χαριζόπουλος  , 11. Βασιλόπουλος Αλέξανδρος


Προσωρινή διακοπή του αγώνα λόγω ομίχλης











Ψηλά το κεφάλι....συνεχίζουμε....
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου