Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΔΕΣΚΑΤΗ 1-2


Σε ένα πολύ καλό και δυνατό αγώνα  , μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων κέρδισε η Δεσκάτη με 1-2. Τον ωραίο αυτόν αγώνα με τις πάρα πολλές ευκαιρίες και τις ωραίες φάσεις και στα δύο τέρματα , τον ευχαριστήθηκαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα , αλλά δεν τον  ευχαριστήθηκαν οι ποδοσφαιριστές  , αφού έβρεχε σε όλη την διάρκεια του αγώνα η δε ομίχλη όποτε εμφανιζόταν  έκρυβε τους παίχτες και δεν φαινόταν τουλάχιστον από την εξέδρα , σχεδόν τίποτα .Πρέπει να συγχαρούμε για την τεράστια προσπάθεια όλους τους ποδοσφαιριστές , που σε ποιο δύσκολες συνθήκες αποκλείεται να ξανάπαιξαν .  
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 13΄ψηλοκρεμαστό σουτ του Βλάχου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι
·        Στο 20΄ο Μυλωνάς με προβολή μετά από σέντρα , θα ανοίξει το σκορ για τη Δεσκάτη.
·        Στο 27΄δυνατό αριστερό σουτ του Μήττα έξω από την περιοχή , απέκρουσε με υπερένταση στην γωνία του ο Τσιλινίκος.
·        Στο 61΄σουτ στο δοκάρι από τον Κούτουλα για τη Δεσκάτη.

·        Στο 71΄θα γίνει το 0-2 από  τον Μυλωνά με πλασέ από πλάγια , μετά από εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ από τον Δικταπανίδη.
Ο αεροπόρος μας κέρδισε όλες τις μάχες σήμερα....όχι μόνο στον αέρα!!!
·        Στο 75΄ο βανδής που είχε περάσει μπροστά , θα πλασάρει από κοντά , αλλά θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας.
·        Στο 78΄σειρά είχε ο Δικταπανίδης να αποκρούσει προ του Κούτουλα.
·        Στο 83΄ο Δαχλύθρας θα πιάσει δυνατό μακρινό σουτ , η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
·        Στο 87΄ο Κτηνοτροφικός θα μειώσει με τον Μήττα , που δέχθηκε μπαλιά ΄΄πάρε – βάλε΄΄ από τον Βανδή που με εντυπωσιακή ενέργεια τρύπησε όλη την άμυνα της Δεσκάτης.
·        Στο 90΄παρα λίγο να γίνει η ανατροπή με τον Βλάχο που σούταρε από ευνοϊκή  θέση πάνω στον τερματοφύλακα της Δεσκάτης.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους:(Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Δικταπανίδης Ανέστης , 2.Γεωργίου Γιάννης (30΄Τόλης Νίκος) , 3.Καραγιάννης Μανόλης , 4.Βανδής Αργύρης , 5.Δρούγας Βαγγέλης  , 6.Παπατσάνης Κρέων , 7.Σουρβάς Σάκης, 8.Τσαπατσάρης Μάικ , 9.Μήττας Βαγγέλης , 10.Βλάχος Δημήτριος , 11.Ρόβας Ντίνος


Η ΔΕΣΚΑΤΗ αγωνίσθηκε με τους:
1.Τσιλινίκος , 2Κουτσίκος (51΄Κούτουλας) , 3.Μυλωνάς , 4.Λαγιόκαπας (78΄Πιτσιδήμος) ,5.Λάμαρης , 6.Δαχλύθρας , 7.Γκουγκουγιάννης , 8.Παπατσάνης , 9.Σωτήρης , 10.Μπρασινίκας (51΄Πολίτης)  , 11.Τσικρίκης


ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ



Ο Βασιλάκης μας , με το τεράστιο μανιτάρι που βρέθηκε ακριβώς δίπλα στο γήπεδο


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου