Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ 1-4

 Δίκαιο το αποτέλεσμα σήμερα , αν και ο Κτηνοτροφικός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο , στο τέλος του οποίου βρέθηκε να προηγείται , στο δεύτερο όμως κατέρρευσε  , με αποτέλεσμα να υποστεί αυτή τη βαριά ήττα .Πρέπει να ανασυνταχθεί γρήγορα γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη.
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 34΄ο Κρέων από αριστερά και σχεδόν πάνω στην γραμμή του άουτ έβγαλε στον Βλάχο και  αυτός κεραυνοβόλησε από κοντά τον τερματοφύλακα για το 1-0.
·        Στο 45΄ο Άγγελος εκτέλεσε φάουλ μέσα στην περιοχή , σύγχυση μεγάλη , καθάρισε τελικά ο Ανέστης.
·        Στο 47΄ο Άγγελος Κοτζατίσογλου , μετά από ασιστ του Παναγιώτη Λάλλου , θα πιάσει δυνατό αριστερό σουτ για να ισοφαρίσει.

·        Στο 48΄ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παναγιώτη Λάλου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
·        Στο 58΄κεφαλιά από κοντά του Άγγελου πάλι στο οριζόντιο.
·        Στο 62΄μετά από σύγχυση μέσα στη μικρή περιοχή ό κορυφαίος της συνάντησης Άγγελος Κοτζατίσογλου από πολύ κοντά θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
·        Στο 74΄ο Παναγιώτης Λάλλος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή , αφού πρώτα με ωραία προσποίηση άδειασε έναν αμυντικό , έκανε το 1-3.(Θα μας το πληρώσεις αυτό γαμπρέ!!!!)
·        Στο 78΄ σε μετά από γενικευμένη σύρραξη που έγινε στο κέντρο του γηπέδου , θα αντικρύσουν κόκκινη κάρτα  ο Γεωργίου για τον Κτηνοτροφικό και ο Hohxa Martin για τον Βατόλακκο.
·        Στο 86΄ο Άγγελος Κοτζατίσογλου από ελεγχόμενη θέση οφσάιτ , θα πλασάρει από πάνω τον Δικταπανίδη για το τελικό 1-4.


Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Καραγιάννης Γκόγκος))
1.Δικταπανίδης Ανέστης , 2.Σουρβάς Σάκης , 3.Κανιάς  Τάσος (85΄Λίτσας Γιώργος) , 4.Καραγιάννης Μανόλης , 5.Τσιοπλής Γιώργος , 6.Ρόβας Ντίνος , 7.Παπατσάνης Κρέων , 8.Βανδής Αργύρης, 9.Γεωργίου Γιάννης , 10.Παπανικολάου Χρήστος(60΄Τόλης Νίκος) , 11.Βλάχος Δημήτριος


Ο ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους  ( Προπονητής Λάλλος Χρήστος)
1.Αλεξίου , 2.Λάλλος Παναγιώτης , 3.Κυριακίδης Σάββας, 4.Μπόλλος , 5.Κατσαντώνης , 6.Κοτζατίσογλου Άγγελος , 7.Denis D. , 8Hohxa M. , 9Καλαϊτζίδης Χρήστος , 10.Παπαδόπουλος Χρήστος (46΄Λάλλος Μάκης) , 11.Δούμας Ευριπίδης (46΄Κοτζατίσογλου Σοφοκλής).




Μεγάλο ταλέντο ο Χρήστος Παπαδόπουλος 1/4 Καληραχιώτης

Χρέη προπονητή ο Γιώργος Καραγιάννης

Μην πηδάς έτσι άτσαλα.....θα φανεί το άσπρο σου βρακάκι!!!!

Δεν χάζεψε...πανηγυρίζει το γκολ









Σύρραξη στο 74΄

Μαντέψτε ποιος έφαγε κόκκινη κάρτα από τον Κτηνοτροφικό......
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου