Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΚΑΡΠΕΡΟ 3-0

 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….ο Κτηνοτροφικός με μια εμφάνιση από τα παλιά , καθήλωσε το φιλότιμο και αγωνιστικό και πολύ οργανωμένο Καρπερό , και αν δεν έχανε τόσο πολλές  ευκαιρίες , που …δεν χάνονται, θα μιλούσαμε για μεγάλο θρίαμβο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα ,μάτωσαν κυριολεκτικά για την νίκη ,δεν άντεχαν άλλο αυτή την κατάσταση , την πρωτόγνωρη για αυτούς ….στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας…. ελπίζουμε ο ΠΥΡΣΟΣ  μετά από αυτή την εμφάνιση ,μην μας πάρει και τους παίχτες που απέμειναν ….είναι ικανοί να το κάνουν ….η ντροπή θα τους εμποδίσει; Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι στους διακριθέντες ,δεν υπάρχει κανείς που υστέρησε , ελπίζουμε ο σημερινός αγώνας να είναι η απαρχή θετικών αποτελεσμάτων . Τα γκολ σημείωσαν οι Μάικ Τσαπατσάρης , Αργύρης Βανδής (φανταστικό γκολ)και Τάσος Κανιάς
Τον φιλμ του αγώνα:
·        Στο 8΄,15΄, 19΄, 30΄και 41΄ ο Τσαπατσάρης θα χάσει μοναδικές ευκαιρίες , όταν σε ασιστ του Βανδή έβγαινε τετ-α-τετ και σημάδευε τα …περιστέρια!!!
·        Στο 61΄ο Αργύρης Βανδής  , θα σερβίρει έτοιμο γκολ στον Μάικ Τσαπατσάρη και ο τελευταίος αυτή τη φορά θα σημαδέψει σωστά για το 1-0.

·        Στο 64΄ο  Jackson Τσέλα θα δεχθεί απευθείας κόκκινη Κάρτα από τον διαιτητή κ.Θάνο , για επικίνδυνη προβολή πάνω στον τερματοφύλακά μας Ανέστη Δικταπανίδη.
·        Στο 68΄ο Τσαπατσάρης θα τροφοδοτήσει τον Βανδή, το πλασέ του οποίου θα αποκρουσθεί σε κόρνερ.
·        Στο 80΄ο Βανδής με φανταστικό τρόπο και μεγάλη σιγουριά θα πλασάρει από πάνω τον τερματοφύλακα του Καρπερού  για το 2-0.

·        Στο 88΄ο Κανιάς από πλάγια και υπο πίεση θα κάνει ένα χλιαρό σουτ, ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα που …έβαλε μόνος του το γκολ για το τελικό 3-0. Ο Κανιάς δεν το είδε το γκολ και δεν πίστευε όταν του είπαν πως χρήστηκε σκόρερ.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Νίκος Τόλης)

1.Δικταπανίδης Ανέστης , 2.Δρούγας Βαγγέλης , 3.Κανιάς  Τάσος, 4.Καραγιάννης Μανόλης , 5.Τσιοπλής Γιώργος , 6.Ρόβας Ντίνος , 7.Παπατσάνης Κρέων , 8.Βανδής Αργύρης (83΄Σουρβάς Σάκης),  9.ΤσαπατσάρηςΜάικ (83΄Δήμουλας Ευθύμης) , 10.Πολύζος Κωνσταντίνος , 11.Τζημορώτας Δημήτριος (60΄Τόλης Νίκος)
Αργύρης Βανδής ...ο κορυφαίος των κορυφαίων.
Το ΚΑΡΠΕΡΟ αγωνίσθηκε με τους : (Προπονητής Κουντούλας Γιώργος).
1.Κουντούλας Γιώργος , 2.Παπαγεωργόπουλος  Α. (65΄Μαλακατάς), 3.Mario Roci , 4Παπαγεωργίου , 5.Παπαγεωργόπουλος Η. , 6.Κατσικάς , 7.Παπαγεωργόπουλος Α. , 8.Καλιακάτσος (46΄Τριμίντζιος) , 9.Κατσικάς Α. ,10.Στεφόπουλος Οδυσσέας (83΄Κοντούλας), 11.Τσέλα
















Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

1 σχόλιο: